ibiza vibe bij gouv tijdens stoppelhaene

Bij de Gouverneur in Raalte wordt er tijdens Stöppelhaene, van woensdag 26 tot en met zondag 30 augustus, de Stöppelhaene Ibiza Vibe gehouden. Onder ander Mike van Dijk, Resident dj’s, Hazes Tribute show, DJ Jerome, DJ Chain Reaction, Paul Rabberink en DJ Energizer.

Op woensdag 26 augustus staat Feest dj Mike van Dijk van 20.00 tot 1.00 uur achter de draaitafels. Donderdag 27 augustus kun je van 13.00 tot 16.00 uur genieten van de Resident DJ’s. Aansluitend, tot 16.00 uur staat de Hazes Tribute Show op het programma. Wayland & Falko on Sax en DJ Jerome sluiten de avond af.

Vrijdag 28 augustus staan de Resident DJ’s van 13.00 tot 17.00 uur achter de draaitafels. Oud-Raaltenaar DJ Chain Reaction draait vervolgens tot 20.00 uur, gevolgd door DJ Hilversum House Mafia & DJ D-club.

Op zaterdag 29 augustus kun je van 13.00 tot 16.00 uur genieten van het Bloazersfestival. Aansluitend treedt DJ Mike van Dijk op tot 20.00 uur. Daarna is het de beurt aan 3FM-dj Paul Rabberink en DJ Energizer.

Zondag staat DJ Jerome van 15.00 tot 19.00 uur bij De Gouverneur achter de draaitafels.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.