Home / archiefcentraal / hoe houd je het vakantiegevoel vast

hoe houd je het vakantiegevoel vast

Bij De Yurt in Olst kun je vanaf september weer nieuwe lessen yoga en/of zhineng qigong volgen. Door Qigong en Yoga houd je het heerlijke ontspannen vakantiegevoel vast. Je voelt je meer ontspannen, vitaler en gelukkiger.

Erica Meulenbroek van Tipica Erica start 1 september met een kennismakingssessie Yoga & Zhineng Qigong meditatie tegen gereduceerd. Zhineng Qigong is een efficiënte Chinese bewegingsvorm die gericht is op een goede gezondheid. Deze is ontwikkeld uit 2000 jaar ervaring op het gebied van Qigong in combinatie met moderne medische inzichten.

De lessen zijn iedere dinsdagavond om 19.30 uur (yoga) en om 20.30 uur (zhineng Qigong). Om je op te geven voor de qigong en/of yoga kennismakingssessie van 10 weken voor maar 9 euro per les of voor vragen kun je mailen naar tipicaerica@gmail.com.

Lees ook

Coöperatie Welsum Duurzaam op zoek naar deelnemers

WELSUM – Coöperatie Welsum Duurzaam houdt op donderdag 4 november een voorlichtingsavond in dorpshuis de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.