heikera houdt dicks stoppelveldrit vanuit raalte

Fietstoerclub Heikera heeft zondag 23 augustus voor jong en oud weer een prachtige fietstocht in petto: de Dicks Stoppelveldrit vanuit Raalte. De Dicks Stoppelveldrit gaat dit keer richting Zuidoost-Salland en Zuidwest-Twente.

De langste afstand (100 km) voert naar Hengevelde, de twee kortere afstanden naar Markelo (60 km) en Holten (40 km). Startpunt van alle drie routes is Pannenkoekenrestaurant Laurel’s aan de Varkensmarkt in Raalte.

Heikera heeft drie compleet nieuwe routes samengesteld, die de deelnemers langs verrassende plekjes en door prachtige landschappen voert. Fietsers kunnen tussen 9 en 12 uur van start gaan, de fietsers van de 100 zelfs al een uur eerder.

Meer informatie (ook over de beschikbaarheid van digitale routes voor GPS-systemen) geeft toerleider John Ruiter, t. 06 50 85 99 60 (johnruiter@ziggo.nl)

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.