heb jij altijd al bij een kinderkoor gewild

Kinderkoor Discover start vrijdagmiddag 4 september met een nieuw seizoen met veel bekende en nieuwe (pop) liedjes. Het kinderkoor is bedoeld voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar die het leuk vinden om samen te zingen.

Het koor wordt begeleid door keyboard (Jarmo Schoemaker) en gitaar (Paul en Jolande Gerrits Jans). De kinderen hebben zeker een eigen inbreng wat betreft liedkeuze, dans en begeleiden met ritmeïnstrumenten. Gedurende het seizoen heeft het koor meerdere optredens en als er genoeg leden bij komen mogen ze in december zelfs optreden in het Hoftheater. Ook een optreden met St Caecilia staat al gepland.

De repetities zijn iedere vrijdagmiddag in het ontmoetingszaaltje van de Brinkerhoek, Dahliastraat 40 in Raalte van 16.30 uur tot 17.30 uur. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jolande Gerrits Jans via 0572 357288 of jolandegj62@live.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.