Home / archiefcentraal / hageveld verrast noaber met jubileumboog

hageveld verrast noaber met jubileumboog

Als een goede noaber verraste buurtschap Hageveld maandagavond buurschap de Boerschop met een het fraaie jubileumboog. De wagen van buurtschap de Boerschop doet dit jaar voor de 25ste keer mee aan de optocht in Luttenberg en aan het oogstcorso van de Stöppelhaene in Raalte.

Aan de vooravond van het Luttenbergfeest geeft Hageveld dit bijzondere jubileum extra glans door het plaatsen van een kleurrijke boog. Hageveld wenst de Boerschop veel succes en plezier. Of de Boerschop wel of niet wint, één ding is zeker dit jaar: Hageveld gaat tijdens het Luttenbergsfeest uit haar plaat.

Lees ook

Woningcorporaties regio Zwolle doen beroep op gemeenten: ‘Maak nieuwbouw mogelijk’

ZWOLLE – De negen woningcorporaties in de regio Zwolle doen een dringend beroep op gemeenten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.