hageveld verrast noaber met jubileumboog

Als een goede noaber verraste buurtschap Hageveld maandagavond buurschap de Boerschop met een het fraaie jubileumboog. De wagen van buurtschap de Boerschop doet dit jaar voor de 25ste keer mee aan de optocht in Luttenberg en aan het oogstcorso van de Stöppelhaene in Raalte.

Aan de vooravond van het Luttenbergfeest geeft Hageveld dit bijzondere jubileum extra glans door het plaatsen van een kleurrijke boog. Hageveld wenst de Boerschop veel succes en plezier. Of de Boerschop wel of niet wint, één ding is zeker dit jaar: Hageveld gaat tijdens het Luttenbergsfeest uit haar plaat.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.