Home / archiefcentraal / haarle viert 40 jarig handbal met groot toernooi

haarle viert 40 jarig handbal met groot toernooi

Handbalvereniging AutoService Haarle bestaat op 28 september veertig jaar en dat viert de vereniging met een groot Handbal Straattoernooi op zaterdag 5 september. Alle leden doen hier aan mee en mogen een introducé laten meespelen. Oud-leden, sponsoren, familie en vrienden zijn ook van harte uitgenodigd om dit feestje samen met de handbalvereniging te vieren.

Het grote Handbal Straattoernooi is op zaterdag 5 september van 14.00 tot 20.00 uur en wordt gehouden op zes velden rondom de sporthal aan de Veldkampsweide 1 in Haarle. Er zijn onder andere wedstrijden op de buitenvelden van de handbalvereniging (de Plakke) en op de parkeerplaats van AutoService Haarle. Alle leden en introducés worden hierbij gemixt. Zo ontstaan er aan elkaar gewaagde teams.

Stormbaan en feestje

Naast het Handbal Straattoernooi komt er een stormbaan van 23 meter op het grasveld voor de sporthal. De teams moeten hier zo snel mogelijk overheen. Het winnende team van de dag heeft de meeste wedstrijden gewonnen en is het snelste op de stormbaan. Ondertussen is er een barbecue en zal een DJ zorgen voor extra gezelligheid.

Lees ook

Decemberactie van Gastvrij Wijhe weer van start

WIJHE – De stempelkaarten worden uitgedeeld; de inleverbussen staan klaar. De decemberactie van ondernemersvereniging Gastvrij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.