Home / archiefcentraal / genoeg prikkels op prikkelloze kermis

genoeg prikkels op prikkelloze kermis

“Oh”, zei een kermisexploitant. “ze hadden ons gevraagd of we een uurtje geluid en licht uit wilden doen, m,aar is dat daar voor? Ik dacht al…” Maar af en toe had hij het al wel vaker meegemaakt in den lande. “Mooi initiatief, werken we graag aan mee.”

En de – veelal – kinderen vonden het ook zeer aangenaam, een kermis zonder al dat licht, al die geluidseffecten, al die reclame makende omroepers. Ze hadden meer dan zat aan de prikkels in hun lijf zelf: prikkels van de botsauto’s en andere onverwacht heen en op en neer vliegende attracties.

Mooi initiatief.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.