geen alex schalk in wedstrijdselectie eagles

Alex Schalk zit maandag niet bij de wedstrijdselectie van Go Ahead Eagles als die ploeg het opneemt tegen FC Den Bosch in de Jupiler League. Dat meldt RTV Oost.

De aanvaller is het oneens met zijn rol in de selectie. Hij ziet zichzelf als spits en trainer Dennis Demmers kiest er momenteel voor om te spelen met een spits die de bal beter vast kan houden en dat is Leon de Kogel.

Schalk is met het clubbestuur in gesprek over zijn toekomst, mogelijk komt het tot een vertrek van de aanvaller. Omdat hij niet voor 100% bezig is met de wedstrijd tegen Den Bosch is hij niet opgenomen in de selectie volgens Demmers. Overigens klaagt de oefenmeester niet over de inzet van Schalk op de trainingen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.