Home / archiefcentraal / gedeputeerde eddy van hijum zoekt stage

gedeputeerde eddy van hijum zoekt stage

Eddy van Hijum, gedeputeerde Economie, vraagt het MKB om stage te mogen komen lopen. De provincie wil hierdoor de regionale economie en groei van de werkgelegenheid bevorderen door meer aan de wensen van het bedrijfsleven tegemoet te komen. De aandacht richt zich met name op de sectoren Bouw, Logistiek en Maakindustrie.

De provincie: ”Het MKB, dé banenmotor van Overijssel, staat voor tal van uitdagingen om zich de ontwikkelen, innovaties tot stand te brengen, het juiste personeel aan te trekken of de optimale vestigingsplaats te vinden. Wij willen de bedrijven daarbij optimaal ondersteunen en het economische beleid op die uitdagingen afstemmen”.

De stages, een halve dag per bedrijf, vinden plaats in de maanden september, oktober en november van dit jaar. Op vrijdagochtend 11 december volgt een rondetafelbijeenkomst waar de ervaringen worden gedeeld en de basis wordt gelegd voor de aanscherping van het economische beleid van provincie Overijssel.

Stagebedrijven kunnen zich tot dinsdag 25 augustus aanmelden via www.overijssel.nl/vanhijumoverdevloer

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.