gedeputeerde eddy van hijum zoekt stage

Eddy van Hijum, gedeputeerde Economie, vraagt het MKB om stage te mogen komen lopen. De provincie wil hierdoor de regionale economie en groei van de werkgelegenheid bevorderen door meer aan de wensen van het bedrijfsleven tegemoet te komen. De aandacht richt zich met name op de sectoren Bouw, Logistiek en Maakindustrie.

De provincie: ”Het MKB, dé banenmotor van Overijssel, staat voor tal van uitdagingen om zich de ontwikkelen, innovaties tot stand te brengen, het juiste personeel aan te trekken of de optimale vestigingsplaats te vinden. Wij willen de bedrijven daarbij optimaal ondersteunen en het economische beleid op die uitdagingen afstemmen”.

De stages, een halve dag per bedrijf, vinden plaats in de maanden september, oktober en november van dit jaar. Op vrijdagochtend 11 december volgt een rondetafelbijeenkomst waar de ervaringen worden gedeeld en de basis wordt gelegd voor de aanscherping van het economische beleid van provincie Overijssel.

Stagebedrijven kunnen zich tot dinsdag 25 augustus aanmelden via staging2.overijssel.nl/vanhijumoverdevloer

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.