ge nijboer toernooi bij rohda raalte

Aanstaande zaterdag 15 en zondag 16 augustus vindt voor de 36e keer het Rabobank Salland Gé Nijboer toernooi plaats. Hét regionale pupillentoernooi van Rohda Raalte. Het toernooi is bij uitstek geschikt als voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Dit jaar nemen 124 teams deel aan het toernooi. Dit betekent ruim 1.200 jeugdige voetballers. En iedereen doet mee. Voor het eerst is er ook dit jaar een poule voor de G-voetballers, naast de gebruikelijke D-, E-, F- en meisjes teams. Zij spelen op zaterdagochtend hun toernooi.

Het publiek is van harte welkom om op zaterdag de hele dag of zondagochtend een kijkje te komen nemen op het toernooi. Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Salland en door de inzet van een grote groep vrijwilligers.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.