flodders overvallen de borgwijk

De Borgwijk in Luttenberg bestaat vijf jaar en De Flodders lieten dit natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. De familie kwam speciaal over uit Amerika, waar ze na het debacle in Zonnendael toch maar weer zijn gaan wonen, over om de bewoners van de Borgwijk te feliciteren. Zelfs meneer Van Putten (je weet wel, die man met die SRV) en oud-buurvrouw Neuteboom met hondje Fifi kwamen naar Luttenberg.

De familie Flodder kreeg veel bekijks, vanwege Ma Flodder, maar natuurlijk vooral omdat Kees (net als haar broer) er ook bij was. De vraag is echter of de familie Flodder er wel echt was. Het Luttenbergs Feest ging donderdag namelijk van start met de optocht. Het zou maar zo kunnen dat het een stunt van een aantal inwoners van Luttenberg was.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.