Home / archiefcentraal / flodders overvallen de borgwijk

flodders overvallen de borgwijk

De Borgwijk in Luttenberg bestaat vijf jaar en De Flodders lieten dit natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. De familie kwam speciaal over uit Amerika, waar ze na het debacle in Zonnendael toch maar weer zijn gaan wonen, over om de bewoners van de Borgwijk te feliciteren. Zelfs meneer Van Putten (je weet wel, die man met die SRV) en oud-buurvrouw Neuteboom met hondje Fifi kwamen naar Luttenberg.

De familie Flodder kreeg veel bekijks, vanwege Ma Flodder, maar natuurlijk vooral omdat Kees (net als haar broer) er ook bij was. De vraag is echter of de familie Flodder er wel echt was. Het Luttenbergs Feest ging donderdag namelijk van start met de optocht. Het zou maar zo kunnen dat het een stunt van een aantal inwoners van Luttenberg was.

Lees ook

Drie leuke fietsroutes in de regio

(Advertorial) REGIO – Wij durven te beweren dat Salland een van de mooiste streken van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.