fietsende spookrijder maakt klapper op n35

Een fietser heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag op een wel heel bijzondere wijze een hersenschudding opgelopen. Hij besloot dat het wel leuk was om met zijn tweewieler de hoofdrijbaan van de Heinosweg (N35) op te fietsen, nota bene tegen het verkeer in.

Wat voor de fietser begon als een ludieke actie, veranderde binnen korte tijd in een debacle. Toen hij een auto zag naderen probeerde hij namelijk van rijbaan te wisselen. De betonnen middengeleider zag hij echter over het hoofd.

Een flinke valpartij volgde, waarna de fietser met een ambulance moest worden opgehaald. Hij hield er een hersenschudding aan over.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.