Home / archiefcentraal / familievoorstelling samba salad in lommerrijk

familievoorstelling samba salad in lommerrijk

In amfitheater Het Lommerrijk Luttenberg is het zondagmiddag 23 augustus lekker swingen met Mambo Jambo. Dit is de swingende zomervoorstelling van Samba Salad voor de hele familie. Mambo Jambo zorgt voor zomerkriebels die zo kietelen dat er niets anders opzit dan dansen en meezingen: Van Merengue tot Flamenco en van Samba tot Calypso.

Herman Link (gitaar/zang/spel), Rita Iny(percussie/zang/spel), Maya Link (Zang/dans/spel), Bart-Jan Oosting (drums/percussie/spel), Ton Nieuwenhuizen of Randy Winterdal (Basgitaar), Thomas Böttcher of Emerson Quiroz (piano) en Joe Rivera (trompet).

De voorstelling begint om 14.30 uur in het Pastoorsbos, achter de dorpskerk. Entree is 6 euro.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.