familievoorstelling samba salad in lommerrijk

In amfitheater Het Lommerrijk Luttenberg is het zondagmiddag 23 augustus lekker swingen met Mambo Jambo. Dit is de swingende zomervoorstelling van Samba Salad voor de hele familie. Mambo Jambo zorgt voor zomerkriebels die zo kietelen dat er niets anders opzit dan dansen en meezingen: Van Merengue tot Flamenco en van Samba tot Calypso.

Herman Link (gitaar/zang/spel), Rita Iny(percussie/zang/spel), Maya Link (Zang/dans/spel), Bart-Jan Oosting (drums/percussie/spel), Ton Nieuwenhuizen of Randy Winterdal (Basgitaar), Thomas Böttcher of Emerson Quiroz (piano) en Joe Rivera (trompet).

De voorstelling begint om 14.30 uur in het Pastoorsbos, achter de dorpskerk. Entree is 6 euro.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.