expositie kunstkring met stoppelhaene

De leden van de Kunstkring Raalte stellen hun laatst gemaakte werken tentoon tijdens de Stöppelhaene in het Annahuis. Daarnaast kun je een klein schilderijtje winnen. Twintig leden hebben namelijk een klein schilderijtje gemaakt, die verloot worden. Je kunt daarbij je voorkeur aangeven.

De expositie bestaat naast vrij werk ook uit schilderijen naar aanleiding van de volgende thema’s gemaakt zijn: architectuur, interieur, binnen/buiten en beelden in de openbare ruimte. Ook is er gewerkt met Oost-Indische inkt. Van de tentoongestelde werken zijn weer fotokaarten te koop.

De expositie is donderdag, vrijdag en zaterdag tijdens de Stöppelhaene te bezoeken van 12.00 tot 18.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.