ex werknemers schuitema sturen laatste brief

De groep van veertien gedupeerde ex-werknemers van Jumbo hebben een laatste keer van zich laten horen. Via een ingezonden brief willen ze nog één keer aan de buitenwereld kenbaar maken hoe het hen is vergaan:

Namens de groep van 14 gedupeerde ex- werknemers van Jumbo die u vanaf eind april tot eind juli heeft gevolgd in hun strijd tegen de in hun ogen onrechtvaardige ontslagregeling willen wij u hartelijk bedanken voor de door u geplaatste artikelen of uitgezonden items.

Ik kan u melden dat wij per 1 augustus 2015 allemaal in de WW zijn gekomen. Helaas hebben wij moeten constateren dat zowel Jumbo als het FNV niet wilden bijsturen dan wel bij machte zijn geweest om onredelijke onderdelen in het Sociaal Plan bij te stellen en zich bij voortduring bleven verschuilen achter dit plan.

Vijfendertig tot ruim veertig dienstjaren per persoon schijnen niet belangrijk te zijn bij een bedrijf dat ons overnam met de woorden: Welkom in de familie. (uitspraak Frits van Eerd)

Jammer genoeg moesten wij ook (na jarenlang lidmaatschap) ondervinden dat het FNV niet bij machte is om een door de vakbonden afgesproken regeling zodanig aan te passen, dat deze voor iedereen redelijk uitvalt. FNV bevestigt nota bene zelf dat de vakbonden hebben zitten slapen en dat bepaalde zaken nooit zo op papier hadden mogen komen.

Nogmaals onze hartelijke dank voor uw bijdrages aan het bovenstaande.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.