Home / archiefcentraal / elferink creatief het najaar in

elferink creatief het najaar in

Elferink in Wijhe gaat met bijzondere acties de najaarscollectie showen. Om het geheel ondanks de ingetogen kleuren toch levendig te houden komen er verrassende kleuraccenten in voor. Met kunst in de etalage, een proeverij en een modeshow wil Elferink haar klanten weer verrassen.

Ook dit jaar hebben medewerkers van “Atelier de Verbeelding” aan de Stationsweg in Wijhe de decoratie gemaakt voor de eerste etalage van het nieuwe seizoen, dat samenvalt met de kunstroute op zaterdag 5 en zondag 6 september tijdens de “Wiejese Diekdaegen”. Dit keer hebben ze hangers samengevoegd tot onder andere een broek en jurk. Het zijn ware kunststukken geworden.

Elferink start dit najaar zoet met “Jantjes Lief” uit Wijhe. Haar passie is mensen verwennen met iets lekkers gemaakt van goede, verse producten. De beleving en net iets extra’s zorgen ervoor dat mensen genieten van bijzondere hapjes. Kom kijken en genieten van de proeverij van “Jantjes Lief” uit Wijhe. Zij (Lisa Pol) komt op zaterdag 29 augustus van 11.00 tot 17.00 uur met een bakfiets vol hapjes.

Op diezelfde dag gaat een mannequin de nieuwste mode showen van 12.00 tot 16.00 uur. Aan bod komen Aaiko, Studio Anneloes, Someday, YaYa, Transfer, Sandwich, Opus, StreetOne en TaiFun.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.