einde seizoen saymak na scheuren kruisband

Het seizoen van Mustafa Saymak is ten einde, nog voor de eerste officiële wedstrijd gespeeld is. De middenvelder van PEC Zwolle heeft een kruisband afgescheurd en moet zo’n negen maanden revalideren. Dat blijkt uit de MRI-scan die vrijdag gemaakt is.

Donderdagochtend ging het mis op de training. Saymak verdraaide zijn knie, ging schreeuwend naar de grond en moest van het veld worden gedragen.

De transfer die in de lucht hing, mogelijk naar AZ, is voorlopig van de baan. Het contract van Saymak in Zwolle loopt in juni 2016 af, het zou dus zomaar kunnen dat de middenvelder zijn laatste wedstrijd voor de Blauwvingers dus al gespeeld heeft.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.