Home / archiefcentraal / egel gebruikt als voetbal egel dood

egel gebruikt als voetbal egel dood

In Olst is in de nacht van maandag op dinsdag een egel gebruikt als voetbal. Het weerloze diertje werd doodgeschopt tegen een hek aan de K. van Limburg Stirumstraat. De politie onderzoekt dit dierenleed.

Er zijn gelukkig getuigen en er zijn ook al namen genoemd. Ben jij hierbij betrokken, neem dan contact op met de politie. De politie wil ook graag in contact komen met meer mensen die dit dierenleed gezien hebben of er over gehoord hebben. Tips? Bel dan 0900-8844.

Lees ook

OpStap op de Lemelerberg

REGIO – Op donderdagavond 12 augustus verzorgt Landschap Overijssel een ‘OpStap’ excursie op de Lemelerberg. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.