eerste sallands bloemenfestijn in luttenberg

Ruim 35 standhouders presenteren hun producten of diensten die allemaal een binding hebben met bloemen. De variatie is groot. Wat tref je er aan: bloemschikken met Frits Hoogers, keramiek-objecten en ansichtkaarten met bloemmotief door Femke Wijma, eten & koken met bloemen door Maud Heuven, Bruna Raalte met bloemen-lectuur. Handgemaakte hoeden (FridaGoedgemutst), Brocante spullen zoals theeservies, tafelkleden, smaakjes bloementhee etc. Bloemenkransen van Gonny Renting, glaskralen, quilt-kleden, Renske Mollink met keramiek, Heutink Lelies. Muzikale omlijsting door Sanne Holterman.

Het festijn duurt op beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt 5 euro per persoon.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.