echtpaar niemeijer wesepenaar van het jaar

Het echtpaar Anton en Annet Niemeijer zijn tijdens de Zomerfeesten Wesepe benoemd tot ‘Wesepenaar van het jaar’. Op basis van voordrachten uit het dorp werden zij gekozen door “de raad van wijzen”.

Anton en Annet zetten zich al jaren op vele manieren in voor Wesepe. Hun boerderij is de thuisbasis voor ondermeer de survivalrun, de Zomerfeesten Wesepe, papiercontainers en de wandeldriedaagse. De grote schuur wordt regelmatig leeg geruimd om er een gezellig feest of activiteit te kunnen houden. Het duo is actief binnen de wandelgroep; Anton als ervaren en informele coach, Annet als deskundig verzorgster en adviseuse. Voor alles kan een beroep gedaan worden op deze twee mensen. De naam van hun boerderij “de gulle lach” zegt alles over de manier waarop ze dat steeds doen.

Het is de bedoeling dat het echtpaar gedurende een jaar op diverse momenten wordt betrokken bij verschillende activiteiten en mag genieten van een aantal privileges. Tevens mogen Anton en Annet mee met een luchtballonvaart die hen is aangeboden door de jubilerende Zomerfeesten Wesepe.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.