Home / archiefcentraal / eagles wint dik van vios vaassen

eagles wint dik van vios vaassen

Go Ahead Eagles heeft dinsdagavond in Vaassen met ruime cijfers gewonnen van VIOS. De oefenwedstrijd werd met 0-8 gewonnen. De doelpunten kwamen op naam van Schenk, Overbeek (2), Van Ewijk, Nieveld, De Kogel, Schalk en Dzepar.

Go Ahead Eagles zou eigenlijk dinsdagmiddag tegen El Dhafra spelen, maar de wedstrijd was niet officieel aangemeld bij de KNVB en dus zet de bond een streep door de ontmoeting. In plaats daarvan speelde Go Ahead Eagles tegen tweedeklasser VIOS. Die ploeg zou aanvankelijk de tegenstander zijn van Jong Go Ahead, maar dat duel kwam te vervallen. Maandag spelen de Eagles de eerste competitiewedstrijd, uit tegen Jong PSV.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.