e bikedagen gemeente raalte en crt

 

Het programma is bedoeld voor mensen met een eigen e-bike en voor mensen die nog geen e-bike hebben. De dag biedt een compleet pakket aan informatie en praktijk. Er wordt aandacht besteed aan de e-bike vanuit de technische invalshoek. Hierbij kunt u denken aan manieren van aandrijving, accu’s en waar je op moet letten als je een e-bike koopt. Ook is er aandacht voor de gevaren van het fietsen op een e-bike en komen er manieren om zo veilig mogelijk te fietsen aan bod.

Een huisarts en een fysiotherapeut zijn aanwezig om de verschillende aspecten over reactie, beweging en medicijngebruik vanuit hun deskundigheid toe te lichten. Samen met plaatselijke dealers worden hierbij op een afgezet parcours diverse onderdelen geoefend. De deelnemers krijgen adviezen over veilig verkeersgedrag in deze situaties en een fietsspecialist is aanwezig om te kijken of de fietsen goed afgesteld zijn. Als laatste onderdeel is een korte fietstocht door de omgeving gepland, waarbij aandacht wordt besteed aan diverse verkeersregels en -situaties. Tevens zit er een kleine lunch in het programma.

[b]Aanmelden[/]b

– Belangstellenden voor de e-bikedag kunnen zich vóór 22 augustus aanmelden bij de gemeente Raalte, telefoon 0572 347 799 of via info@raalte.nl. U ontvangt vervolgens een bevestiging.

– Deelname is op eigen risico en geschiedt op volgorde van opgave. Deelname is gratis en er geldt een maximum aantal deelnemers.

Bij onvoldoende belangstelling kan de e-bikedag vervallen. Dit wordt uiterlijk twee weken voor de betreffende datum doorgegeven aan degenen die zich hebben opgegeven.

– De cursus wordt gehouden in het clubgebouw van de CRT Raalte, Hammerweg 8e in Raalte. Graag bij opgave aangeven naar welke datum uw voorkeur uitgaat, eventueel e-mailadres en of u een e-bike heeft. Heeft u een e-bike, neemt u deze dan mee.

– Meer informatie? staging2.raalte.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.