drumcirkel bij culture club de haere

Bij Culture Club de Haere in Olst kun je zondag 6 september meedoen aan een drumcirkel. Dit is een bijeenkomst van mensen die met elkaar gaan drummen en ratelen voor thema’s die aandacht vragen in het leven.

Je kunt drummen voor wereldthema’s, maar het kan ook voor persoonlijke thema’s zoals ziekte in de familie of omgeving. Deelname is gratis, maar je mag wel iets in een potje doen voor de onkosten en aanschaf van de drums. Als je een eigen drum hebt, dan kan je deze meenemen.

De bijeenkomst start om 10:30 uur en je hoeft je niet op te geven. De bijeenkomst is uiterlijk 13.00 uur afgelopen. Bij mooi weer gaat de boel naar buiten. Kinderen zijn ook welkom.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.