Home / archiefcentraal / drie zwollenaren en een eagle in jong oranje

drie zwollenaren en een eagle in jong oranje

Bondscoach Fred Grim heeft drie spelers van PEC Zwolle en eentje van Go Ahead Eagles opgeroepen voor Jong Oranje. Het gaat om Mickey van der Hart, Sheraldo Becker en Queensy Menig van PEC en Elvio van Overbeek van de Eagles. Het is overigens nog allerminst zeker of zij ook de definitieve selectie halen. Grim koos ervoor om maar liefst 39 spelers op te nemen in zijn voorselectie.

Jong Oranje speelt op vrijdag 4 september in Deventer tegen Cyprus. Vier dagen later staat het uitduel tegen Turkije op het programma. Het zijn de eerste wedstrijden in de strijd om kwalificatie voor het EK van 2017, dat gehouden wordt in Polen.

Lees ook

Bewoner Haverstraat uit huis gehaald na gasluchtmelding

RAALTE – De politie heeft vanmorgen een verward overkomende bewoner van de Haverstraat in Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.