doe mee aan de stoppelhaenebingo

Er worden vijf rondes gespeeld. Vier rondes waar per ronde drie prijzen te winnen zijn en de laatste ronde, de superronde, waar een superprijs kan worden gewonnen. Die superprijs is vaak de publiekstrekker, want daar kom je op af. Wat die prijs is, dat wordt vooraf niet bekend gemaakt. Maar het is al wel zeker dat degenen die tegen die tijd terecht het eerst ‘bingo!’ roept, dat die het mannetje of het vrouwtje van de dag is.

Een boekje van 4 kaarten en de superrondekaart (alles dus) kost tien euro. Een losse kaart (per ronde) kort drie euro. Een superrondekaart kost 5 euro. En de entree is gratis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.