Home / archiefcentraal / de scholen zijn weer begonnen

de scholen zijn weer begonnen

Kinderen van basisschool de Korenbloem uit Raalte gaven vanochtend samen met wethouder Frank Niens en Bert Boerman, gedeputeerde Mobiliteit van de Provincie Overijssel, het startsein voor de landelijke verkeersveiligheidscampagne ‘De scholen zijn weer begonnen’!

De actie richt zich op ouders, buurtbewoners en voorbijgangers in de schoolomgeving. Het doel is om dat iedereen weet dat de kinderen weer naar school gaan en het zo veiliger maken op straat. Alle verkeersafspraken rondom de school zijn weergegeven op een sandwichbord. Ook is vanochtend de nieuwe schoolzone geopend. De landelijke pers kwam ook nog even een kijkje nemen.

Lees ook

Roelof en Annie Roessink uit Dalfsen 65 jaar getrouwd

DALFSEN – Burgemeester Erica van Lente heeft vorige week dinsdag een bezoek gebracht aan Roelof …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.