Home / archiefcentraal / dames kwiek steunen 40 dagen zonder alcohol

dames kwiek steunen 40 dagen zonder alcohol

De handbaldames van HV Kwiek 1 zijn ambassadeurs voor de campagne ’40 dagen zonder alcohol’ in de gemeente Raalte. Wethouder Gosse Hiemstra maakte dat zaterdag bekend tijdens de presentatiewedstrijd van de eredivisiedames. Daarnaast riep hij alle toeschouwers op om ook mee te doen met deze ludieke actie.

Inwoners van de gemeente Raalte worden uitgedaagd om vanaf maandag 7 september 40 dagen geen alcohol te drinken. “Met deze campagne willen we mensen bewust maken van de effecten van alcoholgebruik, door er eens bij stil te staan en er samen over te praten”, zegt wethouder Hiemstra.

Wat doet alcohol met je? Voel je je fitter of juist niet? Ervaar het zelf! Aanmelden kan via www.40dagenzonderalcohol.nl. De campagne wordt georganiseerd door Raalte Gezond. Meer informatie over dit gemeentelijke programma is te vinden op www.raalte-gezond.nl.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.