dames kwiek steunen 40 dagen zonder alcohol

De handbaldames van HV Kwiek 1 zijn ambassadeurs voor de campagne ’40 dagen zonder alcohol’ in de gemeente Raalte. Wethouder Gosse Hiemstra maakte dat zaterdag bekend tijdens de presentatiewedstrijd van de eredivisiedames. Daarnaast riep hij alle toeschouwers op om ook mee te doen met deze ludieke actie.

Inwoners van de gemeente Raalte worden uitgedaagd om vanaf maandag 7 september 40 dagen geen alcohol te drinken. “Met deze campagne willen we mensen bewust maken van de effecten van alcoholgebruik, door er eens bij stil te staan en er samen over te praten”, zegt wethouder Hiemstra.

Wat doet alcohol met je? Voel je je fitter of juist niet? Ervaar het zelf! Aanmelden kan via staging2.40dagenzonderalcohol.nl. De campagne wordt georganiseerd door Raalte Gezond. Meer informatie over dit gemeentelijke programma is te vinden op staging2.raalte-gezond.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.