dag twee sukerbietenfeest van alle markten thuis

Het Sukerbietenfeest is inmiddels in volle gang. Woensdag werd het startsein gegeven voor vijf dagen feest in Lemelerveld en donderdag werd het Sukerbietenfeest op fraaie wijze voortgezet. Niet alleen was er voor elke leeftijdscategorie wel iets te doen, ook rondom de tent op de kermis was het lekker druk. Voor het eerst tijdens het Sukerbietenfeest was er het Beachhandbal waar Lemelerveldse teams tegen elkaar handbalden.

De allerjongsten vermaakten zich vroeg in de morgen al tijdens de kindermorgen. Hier konden ze spelen, kleuren, dansen en noem het allemaal maar op. Honderden kinderen vermaakten zich dan ook overduidelijk. Tegelijkertijd werd aan de andere kant van de tent ook ‘afgetrapt’ bij de eerste editie van het beachhandbal. Georganiseerd door Auto van Ewijk/LHC werd er in de vroege morgen al volop gestreden op de zanderige ondergrond. Diezelfde ondergrond vormde aan het eind van de middag het toneel van het Brasil Jeugd Soccer waar Lemelerveldse jeugd het tegen elkaar opnam.

En terwijl de senioren zich vermaakten op de seniorenmiddag met een potje klaver- of kruisjassen en jeu de boules was er in de grote tent ook een gigantisch feest aan de gang. Het traditionele Lenferink Droomfeest voor mensen met een beperking is ieder jaar een groot feest. Ook dit jaar vermaakten honderden mensen zich dan ook met Nederlandse artiesten zoals Jannes en het gouden duo DJ team het Einde. In de kleine tent werd in de middag ook het startsein gegeven voor het Café ’t Hoekje Dart en Pokertoernooi. Jelle Mathieu uit Tilburg gooide het beste met zijn pijltjes en Jordi van’t Erve had de beste pokerface want hij wist het deelnemersveld te overbluffen.

1

Aan het eind van de avond namen verschillende buurtgroepen het tegen elkaar op tijdens de Buurtenzeskamp. Vorig jaar was de eerste editie direct een succes en ook dit jaar werd er weer gestreden op het scherpst van de sneden. En nadat alle zweet plaatsmaakte voor een verkoelend drankje werd er ook direct de Lemelerveldse avond ingezet. Optredens door en voor Lemelerveldse artiesten sloten dag twee van het Sukerbietenfeest dan ook op een passende wijze af.

1

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.