ccoba ommen start nieuw seizoen

Ccoba, de culturele commissie bibliotheek activiteiten, staat na het afgelopen jubileumjaar weer fris aan de start van een nieuw seizoen. De vaste ingrediënten worden in een nieuw jasje aangeboden: cultuurhistorie in de vorm van de kerken van het Vechtdal, beeldende kunst met Margret Breukink, natuurfotografie met de gebroeders Reitsma uit Zwolle en Nederland Leest met de korte verhalen van Simon Carmiggelt, met muzikale omlijsting.

Met de IJssellinie wordt het bijzondere en bijna vergeten verhaal van de Koude Oorlog verteld, de afsluiter van het seizoen is op Wereldvrouwendag, een avond met auteur Tialda Hogeveen die met haar boek ‘Alstublieft! Mevrouw’ de geschiedenis van de dienstmeisjes in Nederland uit de vergetelheid heeft gehaald. En als traditioneel begin van het seizoen in september: een themawandeling in onze provinciale hoofdstad.

Een uitgebreide brochure met toelichting op de lezingen is vanaf heden verkrijgbaar in de bibliotheek.

Vriend van Ccoba

Wie verzekerd wil zijn van kaarten voor de diverse lezingen, kan ‘Vriend van Ccoba’ worden. Als ‘Vriend van Ccoba’ heeft men recht op korting op de entreeprijs en voorrang bij de kaartverkoop. De kosten van de Vriendenpas zijn €12,50 per persoon, €18,75 met partner. De entree voor de avonden is €7,00, voor Vrienden van Ccoba €3,00, bibliotheekleden betalen €5,00. Dat is inclusief koffie en thee.

Men kan zich als ‘Vriend’ aanmelden bij de klantenservice van de bibliotheek of via de mail. De klantenservice is elke werkdag open vanaf 14.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 12.00 uur. Telefoon 0529-452158. Meer informatie is te vinden op staging2.ccobavanommen.blogspot.com en staging2.bibliotheekommen.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.