cabaretavond stoppelhaene uitverkocht

De cabaretavond van de Stöppelhaene op woensdag 26 augustus is helemaal uitverkocht. Er is dan ook geen kaartverkoop meer aan de avondkassa.

Het programma belooft een avondje lekker ouwehoeren op z’n Sallands, in combinatie met een vleugje Twentse humor. En nu ook nog gezelliger in een volle zaal. Deze avond zullen Herman Tutert, ’t Wiejes Cabaret, Wilfried Finkers, 3koteboebo, Gaît (Gerard van der Weegh) en de nieuwe cabaretformatie “3ten” bestaande uit Frank Swartjes, Henk Kemper en Peter Smit een cabaretoptreden verzorgen. De avond wordt muzikaal ondersteund door Rosalie Meijer en band.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.