bv natuurlijk op kamers en kringloop

In de zomer neemt ’t Natuurlijk Huus de rubriek van de BV Natuurlijk voor haar rekening. Deze week gaat het over waar je je spullen haalt als je op kamers gaat.

Bij ’t Natuurlijk Huus hebben we vergaderlocatie ’t Leemhuus ingericht met kringloopspullen. Je hebt dan niet allemaal dezelfde tafels en stoelen. Het bestek is niet op elkaar afgestemd. Iedereen krijgt een ander kopje voor de koffie. Ieder armatuur ziet er anders uit. Zelfs de fotolijstjes passen niet bij elkaar. Maar juist die verscheidenheid leidt weer tot eenheid: eenheid in stijl, herkenbaar als ‘goh wat leuk, allemaal van de kringloop?’

Op die manier kun je ook heel goed een studentenkamer inrichten. probeer maar eens. Ga maar eens naar de kringloop in jouw dorp. Of rij even een plaats verder waar ze ook vast wel een kringloop hebben. Binnen afzienbare tijd heb je de studentenkamer ingericht, niet naar de eenheidssmaak van Ikea, maar naar de smaak van je zelf.

Het is ook aanzienlijk goedkoper. Dat is bij aanschaf al een voordeel. Maar je zien dat het ook verderop in je studententijd van waarde is. Je kunt makkelijker de stap nemen naar een andere kamer. Het is minder bezwaarlijk als je gaat onderverhuren voor als je zelf een half jaar naar het buitenland gaat. En als je eens een ander bankje tegenkomt, dan is vervangen een heel bruikbare optie.

We hoorden laatst nog wel iemand zeggen dat hij geen koffie wilde drinken uit een kopje dat van iemand anders was geweest. Hij zei dat, terwijl hij een kopje koffie dronk op het terras…

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.