buurtbus heino met wat vertraging in gebruik

De splinternieuwe buurtbus van Heino is donderdag in gebruik genomen. Maar dat ging niet geheel zonder slag of stoot. Chauffeur van dienst Jan Volkerink kreeg de sleutel van de nieuwe bus officieel overhandigd door Dick Stegeman, de voorzitter van buurtbusvereniging Heino. Ook was er een mooie bos zonnebloemen voor de eerste passagier, Paulien Klomp uit Nijverdal. Zij is een trouw gebruiker van de buurtbus.

Na de plechtigheden zou de nieuwe bus ‘aan het werk’ gaan, maar vanwege rookontwikkeling en stank in de bus werd de bus toch maar aan de kant gezet. De oude bus werd weer van stal gehaald en mocht dus nog een paar ‘ererondjes’ rijden.

Na inspectie van de nieuwe bus bleek dat een enkele achtergebleven kitrest onder de motorkap en een net aangeslagen verwarming de stank veroorzaakten. Nieuwigheidjes dus. ’s Middags kon alsnog de nieuwe bus in gebruik genomen worden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.