brombq naar bbq challenge bij de zwaan

Ontwerper Ronald Grotenhuis uit Raalte komt met zijn BromBQ naar de BBQ Challenge bij De Zwaam tijdens Stöppelhaene. De BromBQ is een snorfiets met daaraan een barbecue ontwikkeld, waarmee kan veilig op locaties kan barbecueën waar je anders moeilijk kan komen.

Eerder kwamen RTV Oost en Hart van Nederland al bij hem langs vanwege zijn uitvinding. De vernuftige BBQ kan natuurlijk een BBQ Challenge niet missen.

Voor deze BBQ Challenge op vrijdag 28 augustus gaan teams met elkaar de strijd aan om de beste BBQ gerechten te bereiden. Meer informatie over de wedstrijd vind je in een eerder bericht of op staging2.sallandsbbqchallenge.nl. Hier kun je je ook aanmelden om mee te doen aan de wedstrijd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.