Home / archiefcentraal / boerenmarkt de krim goed bezocht

boerenmarkt de krim goed bezocht

De zestiende boerenmarkt bij IJshoeve Bosman in De Krim werd afgelopen woensdag, ondanks dat de scholen in de regio al weer waren begonnen, een gezellige drukke boerenmarkt. Door het diverse aanbod van streekproducten, zoals kaas, jam, meel, groente, eieren en natuurlijk ijs was er voor iedereen wel iets bij. Producten rechtstreeks van de boer en met een verhaal worden steeds meer gewaardeerd.

Diverse nieuwe stands, zoals brood van de Molen uit Radewijk, Kefir ijs proeven en producten van het wolvarken hadden een plaatsje op de markt. Er waren verschillende workshops en demonstraties en zo was er voor jong en oud wat te beleven. De pannenkoeken en gerookte zalm en waren zeer in trek. Maar ook de heerlijke vers gebakken stroopwafels wisten de mensen te waarderen.

De huifkar heeft menig ritje gemaakt en de roofvogeldemonstratie werd druk bezocht. Om alles in goede banen te leiden voor, tijdens en na de markt krijgen ze hulp van familie en vrienden en dit wordt zeer gewaardeerd, want zonder hen zou dit niet mogelijk zijn. De vele bezoekers en de prettige sfeer maakt deze boerenmarkt zeer geslaagd.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.