bijzondere sponsoring heinose ondernemers

De Heinose ondernemers Jac Seine (Seine Wonen), Peter Boerdijk (Boerdijk Juwelier en Opticien) en Bernard Blom (Dreamplafonds) zijn elkaars sponsor voor de N35 Media Famstacle Run. De ondernemers doen aankomende zondag alle drie mee aan de eerste editie van de N35 Media Famstacle Run, een obstakelrun in Boerenstijl. Nadat maandag het sponsorcontract werd ondertekend, ging dinsdag de training van start.

In het deelnemer-sponsorcontract staat onder andere dat de sponsor moet zorgen voor sponsorshirts, verzorging voor onderweg, bij kramp een masseur of liever masseuse. Na afloop moet de sponsor zorgen voor tien glazen bier (mits de deelnemer de Farmstacle Run uitloopt) en vier bamischijven met saus naar keuze.

De deelnemer moet als tegenprestatie het shirt van de sponsor zichtbaar dragen, dus niet binnenstebuiten of achterstevoren. Valt de deelnemer uit, dan moet hij het shirt direct uit doen, dit in verband met negatieve reclame. Ook mag de deelnemer niet met bier gooien. Weggeven mag wel, de ontvanger mag dan bier gooien naar de weggever. Tot slot dient de deelnemer het sportshirt gewassen en gestreken terug te bezorgen bij de sponsor. Het liefst hebben de sponsoren dat dit door iemand wordt gedaan dan de deelnemer zelf.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.