bijzondere film in openluchttheater

De film Run & Jump is vrijdagavond 4 september in openluchttheater Het Lommerrijk in Luttenberg te zien. De film is een onconventioneel liefdesverhaal en een intiem portret van een Ierse happy-go-lucky familie in-een. Regisseuse Steph Green werd eerder genomineerd voor een Academy award. De rol van dokter Fielding wordt vertolkt door niemand minder dan Saturday Night Live comedian Will Forte, die we nu van een hele andere kant kunnen zien.

Wanneer de 38-jarige vader Conor een beroerte krijgt die zijn persoonlijkheid totaal verandert, ziet zijn vrouw Vanetia haar leven veranderen op een manier die ze nooit voor mogelijk had gehouden. De komst van Amerikaanse onderzoeker Ted Fielding, die twee maanden bij het gezin woont om te observeren, lijkt het geheel nog verwarrender te maken.

Aanvang voor de film is 21.00 uur, entree is 3 euro. Iedereen is welkom in de sprookjesachtige openluchtbioscoop in het Pastoorsbos, achter de dorpskerk in Luttenberg.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.