Home / archiefcentraal / bezoekers vinden de patatboer wat shabby

bezoekers vinden de patatboer wat shabby

De Wijhese passantenhaven heeft niet de uitstraling die je er van zou verwachten, vindt een aantal bezoekers van de aanlegplaats langs de IJssel. Het viel ons op dat het niet echt druk was, dus gingen we er een kijkje nemen. We spraken wat mensen, aten een patatje en vroegen wat rond. “Met zo’n statig dorp, bijna stadje op de achtergrond zou je hier ook statige horeca verwachten’, is een van de meningen die we optekenden. Die horeca is in Wijhe ingevuld met een patatkraam zoals je die in België langs de weg tegenkomt. Een verbouwde caravan met uitklapbare luiken voor de verkoop.

Overigens is het aan de IJssel altijd wel lekker toeven. Meestal is er een fris briesje en op het water is altijd wat te doen. Passagiersboot, luxe jachten, zeilboot met klein bootje op sleeptouw, een jetski die te kort voor het pontje langs gaat, wielrenners en motorvolk dat het pontje op en afgaat. Als je nog snel even vakantiegevoel wil bijtanken moet je daar zijn.

Lees ook

Innovatieve stal van familie Bessembinder in Heeten in gebruik

HEETEN – De familie Bessembinder in Heeten neemt deze week haar gloednieuwe, innovatieve ‘Beter voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.