Home / archiefcentraal / beloften eagles winnen ook derde duel

beloften eagles winnen ook derde duel

Jong Go Ahead Eagles heeft ook zijn derde wedstrijd van het seizoen gewonnen. Het elftal van trainer Scott Calderwood was op sportpark De Muggert in Wesepe met 3-0 te sterk voor de beloften van NEC.

Met negen punten uit drie wedstrijden en de koppositie in Poule B van de beloftencompetitie kan Calderwood niet anders dan tevreden zijn. Maar de trainer zou zichzelf niet zijn als hij niet enkele verbeterpunten zou aanstippen. “We maakten goede goals en hadden sterke momenten, maar waren ook slordig in balbezit en de eindpass. De uitslag was prima, maar wij hadden nog meer goals kunnen maken. Voor ons doen waren we te slordig”, laat hij weten op de website van de Eagles.

De van tweedeklasser Monnickendam overgekomen Donny Reugebrink maakte zijn eerste doelpunt voor het schaduwteam van Go Ahead Eagles. Calderwood was verder te spreken over de spelers uit het eerste die meededen. “Zij hebben het fantastisch gedaan, werkten keihard en deden hun stinkende best. De jongens uit de beloften deden dat overigens ook.”

Karakteristiek:

Jong Go Ahead Eagles – Jong NEC 3-0 (1-0). Doelpunten GAE: Teije ten Den (2), Donny Reugebrink.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.