beekman elektro trotse sponsor stoppelhaene

“Wij verzorgen de camerabewaking op de Domineeskamp en in het centrum, zorgen voor inbraakbeveiliging van units en verzorgen twee telefoonlijnen voor de bereikbaarheid van de centraalpost en calamiteiten unit. Ook leveren wij 2600 meter internetkabel. Alles wordt ook door ons geïnstalleerd en ingesteld, in samenwerking met vrijwilligers van Stöppelhaene en REB. En voor dit alles wordt slechts een klein deel betaald. Zeventig tot tachtig procent van de kosten wordt door ons gesponsord.”

Beekman Elektro, gevestigd aan de Stationsstraat 40 in Raalte, bestaat al 43 jaar. “Daarvan zit ik al 24 jaar in de zaak en ik weet niet beter dan dat wij Stöppelhaene sponsoren”, vertelt Erik trots. Niet alleen als bedrijf, ook persoonlijk helpt Erik Stöppelhaene. “Dat doe ik al sinds 2001. En sinds 2002 zit ik in het bestuur voor de facilitaire zaken. Daardoor is de binding sindsdien natuurlijk nog groter.”

Beekman Elektro is niet alleen blij dat het Stöppelhaene kan helpen. Het bedrijf is ook gewoon een trotse sponsor en dat vermelden ze dan ook op hun website. “Bij Stöppelhaene gebeuren al vele jaren geen gekke dingen meer. Dit komt onder andere door de camerabewaking die wij hier installeren. Wij dragen graag bij aan de veiligheid van alle bezoekers. Hiermee laten wij ook zien dat wij ook grote projecten en evenementen aan kunnen op dit gebied. Zelfs in 2009, toen Koningin Beatrix op bezoek is geweest, kregen wij van de betrokken politie complimenten over hoe wij de camerabewaking bij Stöppelhaene voor elkaar hadden. Dit zegt ook genoeg.”

Wil je meer weten over Beekman Elektro, kijk dan op staging2.beekmanelektro.nl, kom eens langs aan de zaak aan de Stationsstraat 40, mail naar info@beekmanelektro.nl of bel 0572-352511.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.