av salland start loopclinic voor beginners

Atletiek Vereniging Salland houdt 1 september om 19.30 uur een informatiebijeenkomst over de loopclinic voor beginners in de sportkantine van de hockeyvereniging SMHC. Interesse voor deze clinic is vaak erg groot. Samen met andere beginnende lopers in een groep trainen is natuurlijk ook dé manier om echt te beginnen met lopen.

De lopers worden begeleid door enthousiaste trainers. Voor je het weet loop je zonder problemen 5 kilometer en kun je mee doen aan bijvoorbeeld crosslopen van het Sallandscross circuit. Het bewijs dat het leuk is: meer dan 75 procent gaat na de clinic door met lopen in een loopgroep, bij een vereniging of individueel.

De clinic start zaterdag 5 september. Bij deze clinic kun je twee keer in de week trainen, op woensdagavond van 19.00 tot 20.30 uur en op zaterdagmorgen van 9.30 tot 11.00 uur, tot en met 18 november. De clinics vinden plaats op het sportveld van AV Salland, sportpark Ramele in Raalte. Hier kun je ook omkleden en douchen. Gedurende de cursus wordt naast het lopen veel aandacht besteed aan loopschoeisel, kleding, en lopen met een hartslagmeter.

Voor de clinic is plaats voor maximaal 25 lopers. Voor meer informatie kun je kijken op staging2.avsalland.nl. Inschrijven kan via staging2.mijninschrijving.nl. De kosten bedragen 55 euro per persoon, dit is inclusief de clinic ‘trainen met een hartslagmeter’. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Harry Haarman via 0613858049.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.