achteruit rijden is moeilijker dan je denkt

In Nieuw Heeten kwamen ze er vanmiddag achter dat achteruit rijden toch moeilijker is dan je denkt. Veel rijders belandden in de greppel of gingen te hard de bocht in en gingen op hun dak. Echt snel ging het allemaal niet voor de heren en dames coureurs en ze smeekten om toch vooruit te mogen rijden. Na de pauze mocht dit dan ook en ging het allemaal een stukje harder.

Het ging lang niet zo hard als de demonstratie van twee cross auto’s. Deze twee auto’s moesten elk aan de andere kant van de baan beginnen en dan elkaar proberen in te halen. Voor Peter Cens uit Haarle was het bijhalen een koud kunstje met zijn sprint cross auto, maar er voorbij gaan was moeilijker op de smalle baan in Nieuw Heeten.

Als afsluiting was er nog een mooie afval race waar je de onderdelen om de oren vlogen. Kijk op de foto’s maar eens naar de reactie van het publiek wat in grote getale langs de drang hekken stond te genieten van het spektakel en het mooie weer. Onze fotograaf Alex Witteveen maakte een sfeerverslag van de races.

In Nieuw Heeten gaat het Bouwvakfeest nog door met tot 21.00 uur de Nederlandse middag met Nieuw Heetens DJ Duo & Martin Dams en daarna spelen BigBird Band en DJ Robert Volkers nog door tot 1.30 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.