25 jaar zwoegen en zweten tijdens sukerbietenfeest

Al meer dan 24 jaar wordt er gezwoegd en gezweet op en rond het Overijsselse kanaal tijdens de Mestebeld Trucks Spelen. Dit jaar vormt dan ook de 25e jubileumeditie van de survival van het Sukerbietenfeest. Al bijna 25 jaar lang strijden moegestreden Lemelerveldse teams tegen elkaar voor de prestigieuze winst. Onder professionele begeleiding van Scouting de Verbinding gaat dat niet alleen al 25 jaar hartstikke goed, de Mestebeld Trucks Spelen is inmiddels niet meer weg te denken uit het programma van het Sukerbietenfeest.

Om de jubileumeditie van de Lemelerveldse survival kracht bij te zetten heeft organisator Jos Heuven dit jaar een thema aangedragen voor de deelnemende teams. De twintig teams die meedoen moeten niet alleen alles op alles zetten in de verschillende onderdelen op en rond het Overijssels kanaal. Ook is er een originaliteitsprijs toegevoegd. Het team dat het thema ’25’ het beste weet in te vullen gaat naar huis met de originaliteitsprijs. Op zaterdagochtend- en middag strijden de 20 deelnemende teams dus niet alleen voor kracht en snelheid, ook de originaliteit speelt een rol.

En zoals het een echte survival betaamt moeten de teams zich zien te redden op ‘Water en hoogte’. Verschillende onderdelen die de Mestebeld Trucks Spelen zo memorabel maken zijn de vakkundig in elkaar gezette constructies op het Overijsselse kanaal. Scouting de Verbinding prepareert deze constructies en begeleidt de deelnemers op professionele wijze zodat alles van een leien dakje gaat.

De deelnemers moeten via deze constructies de overkant van het kanaal zien te bereiken. En dat gaat nog wel eens mis. Het team dat gemiddeld het beste presteert op alle onderdelen wint uiteindelijk de Mestebeld Trucks Spelen. Kom naar het Lemelerveldse Sukerbietenfeest en laat je zaterdag intimideren door het vriendelijke survivalgeweld dat zich afspeelt tijdens de jubileumeditie van de Mestebeld Trucks Spelen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.