zwerfvuil opruimactie nieuw heeten succes

Deze materialen werden door het zwerfvuilprogramma Mooi Schoon, een initiatief van de gemeente Raalte en ROVA, gefaciliteerd.

Elf mensen hebben de ronde gedaan door het centrum en door het buitengebied. Organisator Renske Lenderink: ‘Vooral in het buitengebied lag nogal wat zwerfvuil. We vonden veel blikjes, heel veel plastic flesjes, en ook veel peuken. In de kern was het gelukkig schoner’. Ondanks de hitte waren de deelnemers blij dat ze meegeholpen hadden om Nieuw Heeten schoner te maken. Een aantal van de deelnemers gaf aan zelf ook wel eens zwerfvuil op te ruimen en dat ze de afvalgrijper erg handig vonden. De medewerker van ROVA overhandigde spontaan een grijper aan deze mensen.

Renske Lenderink besloot met de woorden: ‘Het was een mooie actie, het is goed om dit jaarlijks te gaan doen’.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.