Home / archiefcentraal / zwemmers savas onderweg naar la

zwemmers savas onderweg naar la

Na een jaar lang hard trainen zijn ze vanmorgen het vliegtuig ingestapt op weg naar een geweldig avontuur in Los Angeles. Drie zwemmers, Leonie van Putten, Miranda Albers en Elisabeth Mansoor, van SaVAS uit Raalte zijn onderweg naar de Special Olympics in de Verenigde Staten.

De eerste dagen zullen ze in Fountain Valley zijn om te acclimatiseren. Zaterdag 25 juli is er een geweldige openingsceremonie, die wordt bijgewoond door Michelle Obama. Het echte sporttoernooi kan dan beginnen.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.