Home / archiefcentraal / zwembad tijenraan beperkt open in de zomer

zwembad tijenraan beperkt open in de zomer

Zwembad Tijenraan in Raalte is deze zomervakantie beperkt geopend voor reactief zwemmen. Ook vindt er van maandag 20 juli tot en met zondag 2 augustus het jaarlijks onderhoud aan de drie baden plaats, waardoor het zwembad in die periode volledig gesloten is.

In de eerste en laatste twee weken van de zomervakantie is zwembad Tijenraan iedere dinsdag en donderdag geopend voor recreatief zwemmen. Iedereen kan dan tussen 10.00 en 15.00 uur en 19.00 en 20.00 uur een frisse duik nemen in het wedstrijd- en recreatiebad. Op die dagen is het voor de liefhebbers ook mogelijk om tussen 12.00 en 13.00 uur banen te zwemmen in het warme water van het doelgroepenbad. Een entreekaart kost in de zomervakantie 3,55 euro en kinderen tot 3 jaar betalen 2,35 euro.

Vanwege het warme weer sluit zwembad Tijenraan aanstaande zondag 5 juli haar deuren al om 12.30 uur. Iedereen kan daarna (verder) zwemmen bij zwembad de Tippe in Heino, dat aanstaande zondag ruimer geopend is van 11.00 tot 18.00 uur. Kijk voor meer informatie over de openingstijden in de zomervakantie op www.sportbedrijfraalte.nl

Lees ook

Dik vierhonderd deelnemers aan Oostermaetloop in Lettele

LETTELE – De Oostermaetloop in Lettele, onderdeel van het Sallands Cross Circuit, trok afgelopen zaterdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.