zonovergoten zaterdag op kermis boerhaar

Op een zonovergoten zaterdag genoten weer veel mensen van het programma van Kermis Boerhaar. De aftrap was voor de jongste kinderen van de basisschool, die zich konden uitleven tijdens de kinderspelen met als afsluiting een ballonnenwedstrijd en een heerlijke lunch.

Om 12.00 uur startte voor het eerst de Boerhaarse Survival, een sportief festijn in en rondom de Wetering. In groepen ploeterden ze door water, modder en over de obstakels in het bos. Wat een inzet werd er getoond. Later op de middag was er de playbackshow waar menig inwoner van Boerhaar zich liet zien met zijn of haar podium kunsten.

In een stampvolle tent werd ’s avonds in tropische temperaturen een geweldig feest gevierd met veel Sallandse jongeren. De band Melrose en het Wijhese duo Feestlift zetten de tent totaal op de kop.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.