zo vlogen de duiven uit wijhe

Nanteuil le Haudouin

Op zaterdag 11 juli stonden 274 duiven aan de start in Nanteuil le Hadouin (430 km). Om 7 uur konden ze gelost worden en de snelste duif van het concours arriveerde om 11:44 uur. Daarmee had de duif van Johan van Dijk een gemiddelde snelheid van 90 km/uur behaald. De uitslag is als volgt:

1-3-7-8 Johan van Dijk, Wijhe

2 Mirthe van Es, Wijhe

4 F. en H. Jacobs, Broekland

5 M. Biljardt, Wijhe

6 G. en R. Schuiling, Wijhe

9-10 Jan & Ina Kleuver, Wijhe

Orange

De tweede vlucht was vanuit Orange (924 km). De duiven (30 duiven van de Zwaluw) werden al op vrijdag 10 juli om 06:45 uur gelost. Op zaterdagochtend arriveerde om 07:53 uur de snelste duif van het concours op het hok van Mathijs Zwijnenberg (49 km/uur). De uitslag is als volgt:

1-5 M. Zwijnenberg, Olst

2-4 W.J. van de Berg, Vorchten

3. J. Wonink, Wijhe

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.