zo sprongen de paarden uit avereest

Op 4 juli werden de Kringkampioenschappen regio Vechtdal gehouden in Slagharen. Kringkampioenen regio Vechtdal dressuur zijn geworden: Anouk Westerman (1e en 2e prijs) met pony C’est tout, klasse B, cat. E. Britt Hengeveld (2e prijs) met pony Cay, klasse L1, cat. E. Tessa Rumph (1e prijs) met pony I Follow You klasse L2, cat. C. Nadieh Rens met pony Twister, klasse L2, cat. B en Laureen Veerman (1e prijs) met pony Henshof Wesly, klasse B, cat. B. Allen mogen starten op de Overijsselse kampioenschappen op 8 augustus in Wanneperveen.

Ook plaatsten zich namens de kring regio Vechtdal voor deelname aan de Overijsselse: Isa Legebeke met pony Sietske voor springen L, cat. C en voor dressuur M1, cat. C. Tessa Rumph met pony I Follow You voor springen B, cat. C. En Marlijn Veerman met pony Passoa voor dressuur B, cat. D.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.