Home / archiefcentraal / wat doe jij in deze hitte goeie tippe

wat doe jij in deze hitte goeie tippe

Dinsdag was het al behoorlijk druk bij zwembad de Tippe in Heino en dat zal de komende dagen niet anders zijn. Johan Wolff ging even langs met zijn camera om een paar mooie, zomerse foto’s te maken van de badgasten.

Maar wat doe jij in deze hitte? Laat het ons weten door onder dit artikel of op Facebook te reageren. Misschien heb je ook wel een leuke foto van wat jij aan het doen bent. Stuur deze op naar redactie@sallandcentraal.nl

Lees ook

Expositie Y-Factor 3 in Holstohus

OLST – Tot en met 26 februari is in het Holstohus de expositie ‘Y-Factor 3’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.