vvd wil jop drostenkop weghalen

“Al voor het plaatsen van de jongeren ontmoetingsplek (JOP) in het Drostenkamp waren er bij omwonenden en de VVD fractie ernstige twijfels over de wenselijkheid, hoeveelheid overlast en levensduur van de JOP. Inmiddels blijkt het stelselmatig een rotzooi en nu is de JOP ook nog eens vernield.”

De VVD wil graag van het college weten wat de kosten van de reparaties zijn en of het college het eens is met de partij dat de plaatsing geen goed idee was. Ook wil de partij weten of de kosten op de daders kan worden verhaald, wat het college heeft gedaan om handhaving en overlast zoveel mogelijk te beperken en of er afspraken met het Carmel College Salland zijn wat betreft de onderhoud.

Geschiedenis

De jongerenontmoetingsplek werd in 2014 geplaatst nadat de jongeren meerdere keren tegenover Salland Centraal hadden geklaagd dat ze zich niet serieus genomen voelden. De VVD was begin af aan tegen. Sinds de plaatsing , begin juni, werd er door omwonenden meerdere keren geklaagd. Ook de politie was niet blij met de JOP. De laatste maanden neemt de rotzooi bij de Jop weer toe. Zowel in mei als in juni werd de JOP gesloopt en werd er rotzooi gemaakt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.